Oppskrift fra Chefville på Facebook.
|
|
|
Zyngas hovedkokk
Matthew DuTrumble |
|
|
|
|
|
|
4 skiver landlig hvetebrød
3 tomater
3–4 hvitløksfedd
1/4 bunt med basilikum
3 dl balsamicoedikk
1,5 dl extra virgin olivenolje
1 teskje kosher salt
1/2 teskje nymalt svart pepper
røde chiliflak (valgfritt) |
|
|
|
|
-
Rist hvetebrød, og skjær hver skive i fire deler.
-
Skjær tomater i terninger og finhakk hvitløken på en skjærefjøl. Riv opp basillikumen for å frigjøre smaken, og tilfør dette sammen med tomatene og hvitløk i en bolle. Tilfør deretter balsamicoeddik, extra virgin olivenolje, kosher salt og svart pepper. Bland lett, og la hvile i 20 minutter. Tilfør chiliflak hvis du liker det sterkt!
-
Bland bruschettablandingen lett én gang til, og legg deretter en stor skje med blandingen på det ristede hvetebrødet.
|
|