Oppskrift fra Chefville på Facebook.
|
|
|
Zyngas hovedkokk
Matthew DuTrumble |
|
|
|
|
|
|
2 mellomstore tomater
113 gram tilberedte hvite bønner eller hermetiske bønner
1 rødløk i små terninger
84 gram gulrot i små terninger
84 gram selleri i små terninger
28 gram hvitløk, hakket
1/2 teskje fersk hakket oregano
2 teskjeer olivenolje
115 gram tørre brødsmuler |
|
2 spiseskjeer parmesanonst
4 ferske basilikumblader skjært i tynne skiver |
|
|
-
Skjær en tykk skive av toppen av hver tomat. La det være igjen et skjell på 1,3 cm, hul ut og spar på massen. Vend tomatene på tørkepapir for å tørke dem av.
-
I en stor stekepanne sauterer du alle grønnsakene i olje til de er møre og væsken er redusert til halvparten. Fjern fra varmen. Rør inn bønner. Tilsett brødsmuler, parmesan, basilikum og oregano til den varme grønnsaksblandingen, og rør lett.
-
Ha grønnsaksblandingen i tomatene. Plasser i en grunn ildfast form dekket med olivenolje. Ovnsbak utildekket på 175 °C i 15-20 minutter eller til de er gjennomvarme og toppene er lett brune.
|
|