Ostefylte Tomater

Oppskrift fra Chefville på Facebook.

 

 

Ostefylte tomater
  Zyngas hovedkokk
Matthew DuTrumble
INGREDIENTS (serves 2)
2 mellomstore tomater
113 gram tilberedte hvite bønner eller hermetiske bønner
1 rødløk i små terninger
84 gram gulrot i små terninger
84 gram selleri i små terninger
28 gram hvitløk, hakket
1/2 teskje fersk hakket oregano
2 teskjeer olivenolje
115 gram tørre brødsmuler
2 spiseskjeer parmesanonst
4 ferske basilikumblader skjært i tynne skiver
DIRECTIONS
  1. Skjær en tykk skive av toppen av hver tomat. La det være igjen et skjell på 1,3 cm, hul ut og spar på massen. Vend tomatene på tørkepapir for å tørke dem av.
  2. I en stor stekepanne sauterer du alle grønnsakene i olje til de er møre og væsken er redusert til halvparten. Fjern fra varmen. Rør inn bønner. Tilsett brødsmuler, parmesan, basilikum og oregano til den varme grønnsaksblandingen, og rør lett.
  3. Ha grønnsaksblandingen i tomatene. Plasser i en grunn ildfast form dekket med olivenolje. Ovnsbak utildekket på 175 °C i 15-20 minutter eller til de er gjennomvarme og toppene er lett brune.